Geld verdienen met parfums en cosmetica

Verschillende mensen gingen je al voor, o.a. kapsters, huismoeders, studenten en werkzoekende!

Bij FM World kun je eenvoudig geld verdienen door de ruim 700 producten te verkopen aan de mensen om je heen. Daarnaast kan je ook een passief inkomen creëren door een netwerk te bouwen. Je schrijft dan mensen onder je in, die dan vervolgens ook inkoopvoordeel krijgen. Zo verdienen hun ook geld en jij omdat deze mensen in jouw groep zitten. Wij vinden het belangrijk dat je goed op weg wordt geholpen en willen dan goed helpen!

Zit jij zonder werk of wil je gewoon wat bijverdienen, dan ben je hier op de goede plek. Omdat je geen training of diploma’s nodig hebt en je het gewoon vanuit huis kunt doen kan iedereen het. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je erin steek, met een paar uur per week kun je al tientallen Euro’s per week verdienen. Moet je nagaan hoeveel je kunt verdienen als je er vol voor gaat!

“Verdien 6 tot 20 euro per flesje”

Probeer het 30 dagen gratis

Er gingen jou al heel wat mensen voor, daardoor weten wij hoe we jou het best kunnen begeleiden. Er zijn ook veel mensen die zowel verkopen als een netwerk bouwen en zo dus een aardig bedrag per maand verdienen.

Door je parfum, make-up, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen te gaan bestellen bij FM tegen inkoopsprijs spaar je al een aardig bedrag per maand. Je mag en kunt alle producten van FM ook doorverkopen aan familie,vrienden en anderen (net als bij Tupperware & Amway). 
Ons team heeft jaren ervaring met de producten van FM Group en wij weten zeker dat we jou verder kunnen helpen, hoe je situatie nu ook is!

Schrijf je nu in en zorg voor een positieve verandering in je financiële situatie!

  • Persoonlijke 1 op 1 begeleiding
  • Direct inkopen bij de leverancier (FM World Benelux)
  • Geen ervaring of diploma’s nodig!
  • Eenmalig € 60,- licentiekosten
  • Gratis startersmap met 150 geursamples t.w.v. 45 euro
  • Geen maandelijkse of jaarlijkse verplichtingen

Tip: Eerst geld verdienen en dan pas een licentie kopen!
Schrijf je nu direct in voor de 30 dagen proeflidmaatschap en verdien direct geld, de map hoef je pas na je proeflidmaatschap te betalen en alleen als je besluit definitief lid te worden!

“Het kost je eenmalig 60 euro, maar dat had ik al gauw terug verdient”
Dit is een van de vele reacties van mensen die FM distributeur zijn geworden. Omdat je niks van je winst hoeft af te dragen verdien je op alles wat je verkoopt. Hoewel je met all FM producten geld verdient, zit de meeste winst in de FM parfums. Op deze pagina vind je enkele rekenvoorbeelden van hoeveel je kunt verdienen als je een x aantal FM parfum flesjes verkoopt!

Probeer het 30 dagen gratis