Over het bedrijf FM

FM Word (toen nog FM Group) is 2004 opgericht in Polen door Arthur Trawinski en inmiddels zijn er 600 duizend distributeurs actief binnen dit mooie bedrijf.
FM is een bedrijf in Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en actief is in relatiemarketing/multilevelingmarkting De missie van FM is om kwalitatief goede producten aan te bieden voor een aantrekkelijke en eerlijke prijs. Omdat de producten enkel en alleen via distributeurs verloopt is FM niet te vergelijken met merken die je in de gewone winkel vind..
Door het unieke businessmodel van directe verkoop kun je eenvoudig je kleine onderneming uitbreiden mede dankzij de trainingen en begeleiding van FM en hun sponsors.

FM is ooit begonnen met parfum en eau de parfums, maar vandaag de dag zijn er honderden producten bijgekomen en heeft FM vier verschillende product categorieën.

  1. FM Parfums (inclusief verzorgingsproducten)
  2. FM  Home (schoonmaakproducten)
  3. FM Make-up
  4. FM Aurile (koffie en thee producten)

Wil jij alle FM producten tegen inkoopsprijs bestellen en misschien wel de producten doorverkopen aan familie en vrienden, dan kun je nu GRATIS een proeflidmaatschap aanvragen. Zo kun je vrijblijvend kennis maken met de producten van FM, vraag hem hier aan!

FM World | Passief inkomen | Netwerkmarketing | Multi-level marketing | Franchise