ZZP’ers en Freelancers

Zelfstandige en te weinig opdrachten of opdrachtgevers?

Door je aan te sluiten bij FM World en distributeur te worden kun je je maandelijkse omzet aardig verhogen. Sterker nog doordat FM twee verdien modellen heeft is ook een passief inkomen dichterbij dan je denkt.

Wat kost het?
Eenmalig 60 euro, verder geen fee’s of andere kosten. Je bent ook niet verplicht een x aantal producten per maand in te kopen, jij bepaald je eigen tempo en hoeveel tijd/energie je erin steekt. Ooit zulke lage investeringskosten gezien?

De verschillende verdienmodellen

Verdienmodel 1:
Door het verkopen van de FM producten (o.a. parfums, make-up & verzorgingsproducten). Heel simpel maar super interessant aangezien de winstmarges ronde de 30% liggen. Een parfum verkoop je bijvoorbeeld voor €20,50, die kun je inkopen voor €14,50.
Bij alle producten die je besteld in de FM webshop ontvang je ook punten. Dit zijn punten die je per maand kunt sparen, voor een extra commissie.
Bij een classic FM parfum met een verkoopsprijs van €20,50, en jou dus €14,50 kost ontvang je 41,50 punten. Vanaf 300 punten ontvang je deze commisie, dit is dus naast de winst die je sowieso al maakt met de verkoop. Heb je mensen onder je dan ontvang je ook hun punten, dus meer commissie.

Verdienmodel 2:
Niet zo’n zien in het verkopen en ben je meer een netwerker dan kun je een aardig inkomen verdienen bij FM Group. Je kunt beide verdienmodellen natuurlijk ook prima combineren.
Op deze manier maak jij mensen enthousiast over FM en hun producten die je vervolgens inschrijft bij FM. Zo bouw je een team/netwerk en ontvang je de punten van iedereen onder je. Doordat er aan dit systeem goede producten zijn gekoppeld van FM is dit een gezond en eerlijk systeem. In een piramidesysteem verdienen vaak alleen de mensen bovenin, maar bij FM ontvang je punten van mensen onder je. En omdat je pas punten krijgt als je producten besteld blijf je een gezond systeem houden.

Over FM World
FM World is een bedrijf in de FMCG (Fast Moving Consumer Goods), op de relatiemarketing manier. FM Group is wereldwijd actief een overzicht vind je op de website van FM World
Op onze pagina over FM Group lees je meer over FM en alle producten!

De eenmalige investering van 60 euro is o.a. voor je licentie, daarnaast ontvang je ook een mooie map met 150 geursamples!

FM Franchise